Efectul Petrescu! “La CFR mi-am pierdut pofta de fotbal!”

Un internaţional de tineret arată cu degetul spre CFR Cluj. Plecat din Liga 1 în Spania, fotbalistul spune că regretă perioada petrecută la clubul din Gruia.

Adus la CFR Cluj de la Leicester City, Alex Paşcanu nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dan Petrescu. Internaţionalul de tineret a plecat împrumutat în Spania, la Ponferradina, după o perioadă petrecută la FC Voluntari.

La CFR mi-am pierdut pofta de fotbal! Sincer, nu m-aș mai întoarce în România, a spus Pașcanu pentru ProTV.

La CFR Cluj, Paşcanu a fost etichetat de Dan Petrescu încă de la primul meci. Este unul dintre reproşurile pe care conducerea clubului i le-a făcut antrenorului, acela că nu a mizat mai mult pe unii dintre jucătorii transferaţi în vară.

„Nu e de CFR! Pașcanu nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!” – declara Petrescu după primul meci jucat de Paşcanu la CFR.

În Spania, Paşcanu este om de bază la Ponferradina, pentru care a marcat un gol în cinci meciuri disputate. Românul a lipsit doar atunci când a fost convocat la naţionala de tineret şi în perioada în care a fost infectat cu COVID-19.