Edi Iordănescu a lămurit situația privind oferta de la Universitatea Craiova. Antrenorul a confirmat că rămâne la Gaz Metan Mediaș, dar a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa olteană.

Edi Iordănescu (41 de ani) a avut șansa să-i la locul lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a Craiovei. 

Antrenorul mai are contract cu Gaz Metan Mediaș până în vara anului 2020. Are o clauză de 200.000 de euro pe care clubul din Bănie ar fi trebuit să o achite.

Salut. Cred că e momentul să clarific niște lucruri:

1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pt echipă și culori. Am fost în mai multe momente ca și adv al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei….Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate într-o zi….

3. Între mine și patronul M Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pt echipă. Vreau să-i mulțumesc pt interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă, mai puțin pe 31 ian!!„, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.