Edi Iordănescu a luat o decizie de ultimă oră după suspendarea primită în timpul meciului cu CFR Cluj.

Tehnicianul Gazului a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un conflict pe tunel, și a primit două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină.

Deranjat de decizia ”centralului”, Iordănescu Jr. anunță că va ieși din spațiul public: ”Ca urmare a suspendării mele pentru 2 etape, suspendare pe care o consider absolut nedreaptă, nejustificată, o insultă la adresa mea, a profesiei mele și a dreptului meu la muncă, am decis că pentru o perioada nedeterminată să nu mai ies în spațiul public decât în situațiile în care regulamentul mă obligă!

Îmi cer scuze față de presă, de jurnaliști, de suporterii Gazului, care nu au absolut nicio vină pentru această situație neplăcută în care sunt pus și menționez că decizia mea nu are legătură directă cu ei. Relația mea și poziția mea față de presă rămâne neschimbată, bazată pe respect total, mai ales că de-a lungul timpului am arătat mereu deschidere, transparență și disponibilitate la dialog și așa voi arată și în viitor.

În acest moment această este decizia mea și îmi doresc să fie înțeleasă și respectată. Probabil că la următorul joc cu Dinamo voi stă acasă, în față televizorului, și nu voi putea ajută echipa așa cum ar trebui s-o fac în condiții normale, pentru că este greu din parcarea stadionului! Dacă poziția mea și cuvântul meu după jocul cu CFR nu au contat și am fost suspendat, ce rost mai are să ies în spațiul public?” a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

În următoarea etapă, Gaz Metan va juca din Dinamo, în Ștefan cel Mare. Partida se va disputa vineri, 17 octombrie, de la ora 20:30.

Vezi și VIDEO | Lovitură grea pentru Dusan Uhrin! Un titular, OUT pentru 3 luni