Edi Iordănescu, prima reacție după declarațiile lui Djokovic! Ce a spus despre perioada petrecută în Gruia

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce Damian Djokovic a dezvăluit pentru presa din Olanda motivul real pentru care tehnicianul a fost demis de la CFR Cluj.

Potrivit fotbalistului formației din Gruia, Iordănescu jr. a fost demis după doar trei meciuri pe banca ”feroviarilor” deoarece nu a ținut cont de ordinele venite din partea conducerii în timpul meciului cu Malmo din preliminariile Ligii Campionilor.

După declarațiile lui Djokovic, Edi Iordănescu a vorbit despre perioada petrecută în Gruia. Tehnicianul a dezvăluit că a fost prima oară în cariera sa când un club decide să îi rezileze contractul.

Doar 3 meciuri a stat Iordănescu Jr. pe banca CFR-ului. Acesta a cucerit un singur trofeu cu ardelenii: Supercupa României.

“Este o amintire mai puţin plăcută din cariera mea, este o rană care s-a închis, în linii mari. A fost pentru prima dată când am fost îndepărtat de la un club, dacă am mai plecat din alte părţi înainte de încetarea contractului, a fost doar decizia mea. Atunci a fost primul moment când mie mi s-a încetat unilateral contractul.

Eu ştiu doar că am ezitat foarte mult să merg atunci, pentru că aveam informaţiile mele şi aveam şi o soluţie interesantă din Turcia prin intermediul unui impresar care se ocupa de acele discuţii. Toate aceste lucruri m-au făcut să ezit, poate a fost şi o premoniţie, dar nu mai contează. S-a întâmplat, n-am avut nici cea mai mică şansă să reuşesc ceva bun acolo, chiar dacă am început cu o victorie şi am câştigat Supercupa României la Craiova. Când stai doar trei meciuri într-un loc, e greu să faci chiar şi o analiză.

S-a terminat, nu mă uit în urmă, mă bucur că am ales Gaz Metan după plecarea de la CFR, am atins obiective importante, câştigarea play-out-ului, în sezonul trecut, calificarea în play-off, în actuala stagiune, cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere, cea mai lungă serie de victorii consecutive” a declarat Edi Iordănescu pentru TelekomSport.

edi-iordanescu-gaz-metan-medias

Citește și ULTIMA ORĂ | Comitetul Olimpic Internațional și premierul Japoniei au convenit să amâne Jocurile Olimpice