Edi Iordănescu: “Miza va fi importantă. Îmi doresc foarte mult acest trofeu”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat că trofeul Supercupei României este un obiectiv important și că are la dispoziție cel mai valoros grup de jucători din România.

Supercupa României, între CFR Cluj și Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, 14 iulie, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 20:30.

Va fi un meci care se anunţă echilibrat, vom avea două echipe care îşi vor căuta ritmul. Venim după perioade de pauză, miza va fi una importantă şi personal îmi doresc foarte mult acest trofeu. Sunt lucruri care mă motivează şi care îmi dau energia ca să pot să muncesc atâta timp cât este nevoie, iar jucătorii sunt sigur că îşi doresc foarte mult ca să punem un trofeu în plus la palmares şi să debutăm cu dreptul în noua competiţie.

Este adevărat că adversara noastră are un atu şi mă refer în special că este echipa gazdă. Am înţeles că stadionul va fi plin şi ştim că aici suporterii sunt foarte pătimaşi şi activi. Când joci acasă ai altă dinamică, alt elan, alt impuls. Ar fi fost o altă abordare din partea celor două echipe dacă acest joc era pe un teren neutru sau dacă jucam la Cluj, însă toate lucrurile sunt stabilite şi nu mai contează, noi trebuie să răspundem bine, să ne adaptăm la situaţie şi să arătăm inteligenţă şi că suntem o echipă valoroasă, asta pentru că suntem campioana României“, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

iordanescu

“Antrenez cel mai valoros grup de jucători din România”

Antrenorul campioanei României s-a declarat mulțumit de calitatea jucătorilor din lot și are încredere că va reușit rezultate bune în competițiile europene.

Antrenez, din punctul meu de vedere, cel mai valoros grup de jucători din România, şi nu sunt subiectiv, jucători în care cred necondiţionat, dar e adevărat că vom avea în faţă o echipă valoroasă, competitivă, o echipă omogenă, care deja are o identitate clară, o echipă care e antrenată de un tehnician pe care eu îl apreciez şi stimez foarte mult, Devis Mangia, care la primul an în România deja a reuşit să îşi pună amprenta pe ceea ce înseamnă tradiţia acestui club, un antrenor care a reuşit să facă lucruri frumoase la Craiova. Europa este un obiectiv important pentru club, pentru patronat, pentru conducere, pentru mine, pentru băieţi“, a mai spus Iordănescu.