EXCLUSIV | Edi Iordănescu mai are de muncă la CFR Cluj: ,,După plecarea lui Petrescu se vede că ceva scârţâie”

CFR Cluj a reintrat în lupta la titlu din Liga 1, după ce s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

Catalizatorul acestei reuşite este antrenorul Edi Iordănescu, care a venit cu o nouă abordare la echipă, decât cea din trecut a lui Dan Petrescu.

cfr2

Cu toate astea, jocul ardelenilor încă nu convinge, chiar dacă rezulatele sunt unele pozitive,

Toni Sedecaru, fost jucător la Steaua şi actual antrenor la Jiul Petroşani, a vorbit despre ceea ce se întâmplă la CFR Cluj acum, în exclusivitate pentru Realitatea Sportiva. Acesta este de părere că mai e mult de muncă la Cluj pentru a se realiza din nou performanţa din perioada Dan Petrescu.

Toni Sedecaru

,,Clujul, după plecarea lui Dan Petrescu, care mi-a fost coleg la lotul naţional de juniori şi la Steaua, e un profesionist adevărat şi după plecarea lui se vede că ceva ,,scârţâie’’ acolo. Mai ales că la Cluj sunt jucători uzaţi, sunt trecuţi de o anumită vârstă. Sunt jucători uzaţi care au făcut o anumită performanţă în fotbalul românesc şi pentru Cluj bineînţeles.”, a declarat Toni Sedecaru pentru realitateasportiva.net.

47 de puncte are în acest moment CFR Cluj în Liga 1, cu unul mai puţin decât FCSB, după 22 de meciuri disputate în campionat.

Echipa din Gruia a avut şansa etapa trecută de a trece pe primul loc în clasament, însă a pierdut în deplasare cu FC Botoşani, scor 1-2.

botosani cfr

Toni Sedecaru a jucat la Steaua în perioada 1990-1992, când a prins meciuri importante în cupele europene.

În prezent, fostul fotbalist o pregăteşte din postura de antrenor pe Jiul Petroşani, echipă aflată în acest moment în Liga a 3-a.

Fostul fundaş a mai trecut în cariera de jucător şi pe la echipele Vatra Dornei, Jiul Petroşani, Minerul Lupeni şi Nyíregyháza din Ungaria.

Toni Sedecaru Valderrama

Citeşte şi VIDEO | Jucător care a câștigat trei titluri de campion cu CFR Cluj revine în Liga 1