Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a criticat dur arbutrajul brigăzii conduse de Horia Mladenovici la meciul cu FC Botoșani. 

FC Botoșani s-a impus cu 1-0, iar Edi Iordănescu a contestat vehement două decizii capitale: penalty-ul din care a fost marcat unicul gol al întâlnirii (43) și eliminarea lui Marius Constantin (67)

Arbitrul a dat un penalty de tot râsul. Luați dinamica fazei. Fundașul nostru nu întinde piciorul, nu împinge, doar e pe traiectorie. Rămâne static, iar atacantul intră în el. Nu pot să înțeleg cum să rupi echilibrul pentru asta. Ce trebuie să facă, să se evapore, ca să rămână adversarul unu la unu cu portarul? 

Eu vin în vestiar, îmi dă tot planul peste cap. Încerc să îi calmez. E frustrant. Eu am văzut-o de la bancă faza, dar ei de la 3, 4 metri nu au văzut. Ce să mai zică?! Încercăm să reintrăm în joc, să redresăm partida.

Apoi a rupt echilibrul și numeric. E cuvântul tușierului versus cuvântul căpitanului nostru. Nu se poate așa ceva, nu suntem stat în stat. Am încredere în jucătorul meu. Nu l-a înjurat. Nu poți face așa ceva. Am fost avertizați toată repriza a doua că ne trimite în tribune.

Facem nouă ore pe drum și ne uităm la un penalty rușinos. A fost o rușine. O viciere gravă de rezultat. Așa și etapa trecută. Nu vreau să fiu cobai. Ne consumăm, luăm pastile. Pentru ce? Pentru un astfel de joc?”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.