Edi Iordănescu, ironii la adresa lui Ovidiu Hațegan: ”S-au strâns multe în triunghiul acesta”

Edi Iordănescu

CFR Cluj a pierdut acasă cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a treia din faza play-off-ului Ligii 1.

Golul campioanei în exercițiu a fost marcat de Sigurjonsson (’53), iar pentru olteni au punctat Andrei Ivan (’27) și Tudorie (’88).

tudorie

După încheierea partidei, cei de la CFR Cluj au atacat dur arbitrajul de care au avut parte în confruntarea cu Craiova și au acuzat că nu au beneficiat de două penalty-uri. Edi Iordănescu l-a luat la țintă pe Ovidiu Hațegan, cel care a condus de la centru capul de afiș al rundei din acest weekend.

Tehnicianul ardelenilor l-a ironizat pe centralul care a arbitrat CFR – Craiova de două ori în ultimele două săptămâni, iar Iordănescu Jr. nu crede că aceste delegări au fost pur și simpul întâmplătoare.

profimedia 0606476043 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

”Trebuie să demonstreze, eu m-am bucurat că e la un turneu final, că avem arbitri români, dar din păcate când ne-a arbitrat pe noi, a demonstrat oposul, asta e realitatea. S-au strâns multe în triunghiul acesta Craiova, CFR şi Haţegan.

Nu înţeleg de ce în jocurile cu Craiova, numai domnul Haţegan poate să arbitreze şi nu pot să înţeleg de ce toate greşelile sunt majore şi într-o singură direcţie. N-am cerut niciodată să favorizeze echipa mea, dar poate din greşeală să dea ceva şi pentru CFR. Vine peste câteva zile Botoşani şi avem nevoie, un joc pe viaţă şi pe moarte, cu o echipă care va veni să dea totul”, a declarat Edi Iordănescu.

oviudiu hategan profimedia 0567256031 scaled

În urma eșecului, CFR Cluj rămâne pe poziția a doua, cu 38 puncte. FCSB se poate distanța la 4 puncte dacă o învinge pe Sepsi.

CITEȘTE ȘI –>> CFR Cluj nu mai vrea să audă de Hațegan: ”Ne-a făcut varză! Facem și noi presiune ca domnul Becali”