RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. „Are respectul meu”

Edi Iordănescu este una dintre variantele luate în calcul pentru funcția de antrenor la FCSB. Tehnicianul a declarat că se simte bine la Gaz Metan Mediaș, dar a vorbit în termeni laudativi despre Gigi Becali și Narcis Răducan.

Edi Iordănescu (41 de ani) a mai fost ofertat de către Gigi Becali și în presezon, dar negocierile au eșuat.

Iordănescu Jr. a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

Venirea lui Narcis Răducan în funcția de manager sportiv la FCSB a fost văzută ca un atu pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să accepte oferta lui Becali.

Nu-i știu ideile (lui Gigi Becali) și ce vis are fiecare în parte. Eu știu că am treaba mea aici și e un subiect pe care nu pot să-l comentez. Patronul Stelei are respectul meu pentru cât investește în fotbal și pentru sufletul pe care îl pune. Restul, cum își gestionează lucrurile, îl privește pe dânsul.

Eu mă simt bine aici și am principiile intacte. Cred că FCSB a suferit o mare pierdere prin plecarea lui Mihai Stoica. E un om care încerca să mențină un anumit echilibru. Mă bucur pentru Narcis (Răducan) că a venit din două motive: o dată că este ceea ce și-a dorit și al doilea lucru pentru că știu că poate să aducă un plus extraordinar în gestionarea echipei. Dar prietenia e una și meseria e alta„, a spus Edi Iordănescu la DigiSport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare