VIDEO | Edi Iordănescu, exasperat la meciurile CFR-ului: ,,E deja a şasea, a şaptea oară când se întâmplă asta”

Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea debutului în play-off cu CFR Cluj, acolo unde o va întâlni pe revelaţia Academica Clinceni.

Înaintea meciului de la Cluj-Napoca, Edi Iordănescu a vorbit despre lucrurile care îl deranjează în acest moment la echipa pe care o pregăteşte.

cfr1

Acesta este nemulţumit că echipa sa nu marchează când are ocazia să o facă, iar de cele mai multe ori, portarii adversi sunt declaraţi cei mai buni de pe teren, pentru că jucătorii CFR-ului nu sunt lucizi în faţa porţii.

,,Sunt opt jocuri, în șapte nu am primit gol. A fost problema de la București, când am primit trei goluri. Dacă e ceva ce-mi doresc mai mult decât orice, pe lângă cele trei puncte, este să fim mai eficienți în fața porții.

Echipa a produs foarte multe ocazii, dar e deja a șasea, a șaptea oară, când portarul advers e declarat omul meciului. Asta trebuie să ne pună în gardă și să ne regăsim reperele și eficiența în fața porții.”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, se va disputa duminică, pe stadionul din Gruia, cu începere de la ora 18:30.

CFR Clinceni

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj se întărește. Ce jucător este așteptat sub comanda lui Edi Iordănescu