Edi Iordănescu, apărat după eliminarea din meciul cu UTA: “A fost un exces de zel din partea arbitrului în această seară!”

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la UTA Arad și a urcat, cel puțin până mâine, pe prima poziție în Liga 1!

Formația pregătită de Edward Iordănescu a urcat pe prima poziție în Liga 1, cel puțin până mâine seară, atunci când FCSB își va disputa și ea partida din etapa cu numărul 26. Ardelenii au 57 de puncte în acest moment și au ajuns la a treia victorie consecutivă în Liga 1.

După meci, actualul antrenor secund al clujenilor, Vergil Andronache, a vorbit despre partida din această seară, dar și despre eliminarea lui Edward Iordănescu. Tehnicianul CFR-ului a fost trimis în tribună din cauza protestelor, astfel că va rata duelul din etapa viitoare contra codașei Poli Iași.

Andronache

“Așa este în fotbal, meseria de antrenor nu este ușoară și la acea fază Edi a considerat că este aproape de ce se întâmplă, așa a văzut, dar consider că a fost totuși un exces de zel din partea arbitrului în această seară. Ar trebui să înțeleagă și ei că și antrenorii sunt oameni, cu atât ai mult cu cât Edi Iordănescu le-a ținut partea mereu și nu a avut păreri negative despre ei. Consider că trebuia să îl înțeleagă și arbitrul pe antrenorul nostru în această seară.

Toate meciurile sunt grele, știm foarte bine că toate echipele când joacă cu CFR sunt motivate la maximum și atunci este logic să se întâmple așa. Este bine că am câștigat cele trei puncte și vor conta foarte mult în lupta pentru campionat. Este important ce se întâmplă în ultima etapă de play-off și cine este va bun o să iasă campion!”, a declarat Vergil Androache, la finalul meciului cu UTA Arad.

Citește și Presiune pe FCSB! CFR Cluj trece de UTA Arad și urcă pe prima poziție în ierarhie