Echipa lui Răzvan Lucescu, în finala Cupei Greciei

PAOK Salonic, formație antrenată de către Răzvan Lucescu, s-a calificat fără emoții în finala Cupei Greciei, după o victorie cu 3-1 în manșa retur a semifinalei cu Panionios.

Partida de pe arena Toumba s-a disputat fără spectatori. Koulouris (21′), Pelkas (68′) și Prijovici (80′ – penalty) au înscris pentru gazde, iar Masouras (40′) a semnat reușita oaspeților. Panionios a evoluat în inferioritate numerică din minutul 70, după eliminarea lui Makrillos.

În tur, PAOK s-a impus cu același scor, grație reușitelor lui Mauricio, Prijovici și Biseswar.

În cealaltă semifinală a Cupei se înfruntă AEK Atena și AEL Larissa. Returul se va disputa miercuri la Atena, după ce AEK s-a impus cu 2-1 în manșa tur, de la Larissa.

PAOK Salonic este câștigătoarea en titre a Cupei Greciei, trofeu pe care și l-a trecut în palmares de cinci ori, la care se adaugă 13 finale.

În campionat, formația antrenată de către Răzvan Lucescu se află pe locul 2, la două puncte de liderul AEK Atena. În urma incidentelor din timpul meciului cu AEK, PAOK a pierdut partida la masa verde și a primit o depunctare de 3 puncte.