Echipa lui Cosmin Olăroiu a transferat un jucător din Serie A

Formația chineză Jiangsu Suning, antrenată de către Cosmin Olăroiu, a anunțat transferul atacantului italo-brazilian Eder de la Inter Milano.

Potrivit presei italiene, Inter va primi 5,5 milioane de euro pentru acest transfer, iar jucătorul va câștiga 13 milioane de euro în cei trei ani de contract la clubul chinez.

În vârstă de 31 de ani, Eder s-a aflat în lotul naționalei Italiei pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Rusia, pierdut în fața Suediei. Atacantul a evoluat 25 de minute în partida tur și a avut o șansă uriașă de a înscrie.

Eder a ajuns la Inter Milano în vara anului 2016, iar în sezonul trecut a reușit doar 3 goluri în 31 de apariții pentru “Nerazzurri“.

Eder s-a născut în Brazilia, dar a primit cetățenia italiană întrucât joacă în Italia din 2006 (la Empoli, Frosinone, Brescia, Sampdoria). Pentru naționala Italiei a stâns 26 de selecții și 6 goluri.

Jiangsu Suning mai are în componență jucători foarte valoroși precum Alex Teixeira, Ramires sau Richmond Boakye.

Formația antrenată de către Cosmin Olăroiu se află pe locul 4 în campionat, după 11 etape, la patru puncte de liderul Shanghai SIPG.