Avionul privat al lui Mike Gordon, unul dintre proprietarii clubului FC Liverpool, a fost implicat într-un accident pe aeroportul „John Lennon”. În interiorul aeronavei se mai aflau alte trei persoane, membrii echipajului.

La aterizare, aeronava a ieșit de pe pistă, oprindu-se pe iarbă. În urma accidentului, aeroportul a fost închis, iar mai multe zboruri au fost întârziate sau anulate.

„Pot confirma că în jurul orei 06.00 (n.r. – 08.00, ora României) un avion privat cu patru persoane la bord – echipajul şi un pasager – a aterizat cu bine, dar a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe iarbă. A derapat de pe pistă din motive necunscute încă. Nu există răniţi, dar din cazua locului unde a ajuns a trebuit să închidem pista. Pasagerii sunt rugaţi să verifice programul zborurilor lor înainte de călătorie”, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului din Liverpool.

Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime, iar patronul câștigătoarei Ligii Campionilor este în afara oricărui pericol.

„Mike este foarte bine. Nu au fost răniţi şi vrea să-şi exprime aprecierea extraordinarului staff al Aeroportului John Lennon şi serviciilor de urgenţă pentru modul în care au acţionat la acest incident, făcâdu-l o experienţă fără urmări”, a confirmat un apropiat al lui Gordon.

Citește și Ancelotti nu plânge după Napoli! OFERTĂ URIAȘĂ când nici n-a ajuns la poarta clubului