Mijlocașul este dorit de Fiorentina conform siteului tuttomercatoweb.com și reprezintă o prioritate pentru italieni în ultimele zile ale perioade de transferuri din Europa. 

Fotbalistul de 23 de ani primește șanse tot mai puține la Ajax după ce în 2020 nu a prins niciun minut în cele două etape jucate în campionatul batav. Iar tricolorul ia în calcul despărțirea de semifinalista din sezonul trecut a Champions League pentru a nu pierde echipa națională.

Formația viola ar reprezenta șansa fostului jucător al Viitorului de a rămâne în fotbalul mare. Răzvan Marin a fost cumpărat în primăvara anului trecut de Ajax de la Standard Liege în schimbul a 12 milioane de euro. Iar Fiorentina ar fi dispusă să plătească o sumă de bani în schimbul românului care ar întări compartimentul median al echipei antrenate de Giuseppe Iachini. O altă variantă luată în calcul de italieni este aducerea argentinianului Rodrigo Battaglia de la Sporting Lisabona, fotbalist dorit și în trecut de fosta echipă a lui Adrian Mutu.

CITEȘTE ȘI –>> Efectul Halep: „Este parte din familia mea”. Mărturia plină de emoție a lui Darren Cahill