RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

E inevitabil! Modric vrea să plece de la Real Madrid!

Transferul lui Luka Modric la Inter Milano nu a picat. Este posibilă încă sosirea mijlocașului croat pe Giuseppe Meazza.

Fotbalistul lui Real își exprimă în continuare dorința de a juca în campionatul italian. Cristiano Ronaldo, fostul coechipier de la Real Madrid, a avut și el un cuvânt de spus în ceea ce privește eventualitatea transferului.

„Faptul că Inter Milano a încercat să-l transfere, iar Modric a luat în considerare oferta lor, arată influența pe care Ronaldo o are deja în fotbalul italian”, a declarat impresarul croatului.

Cu toate că Modric își dorește să plece de la clubul spaniol, oficialii lui Real se opun vehement și nu vor să piardă un jucător atât de important pentru echipă.

„Oricare ar fi motivul, Modric vrea să fie un star in Serie A cu Inter. Să vedem. Cred că, mai devreme sau mai tarziu, Luka va juca in Italia. Ca și alți croati de vârsta lui, a crescut urmărind fotbalul italian„, a spus agentul Marko Naletilic.

Perioada de transferuri din Italia se încheie vineri, ceea ce micșorează șansele ca Modric să părăsească actualul club acum și să ajungă în serie A.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare