E incredibil ce se întâmplă la Dinamo! Pablo Cortacero se ţine de glume cu jucătorii

Pablo Cortacero, acţionarul spaniol al lui Dinamo, i-a promis capitanului echipei, Ante Puljic, că în ziua de miercuri va vira o sumă de bani în conturile echipei.

Cum jucătorii erau deja obişnuiţi cu promisiunile patronului, aceştia au început să se amuze pe seama mesajului transmis de spaniol.

Banii nu au intrat nici astăzi la echipa din Ştefan cel Mare, iar Cortacero a dovedit încă o dată că minte şi nu dispune de banii necesari pentru a salva clubul.

Spaniolul a promis că va vira în conturile clubului suma de 1.5 milioane de euro, potrivit mesajului care a ajuns la Ante Puljic şi Diego Fabbrini, anunţă Gazeta.

,,Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată.”, ar fi transmis Cortacero.

Singurii care mai aduc bani la clubul din Ştefan cel Mare sunt suporterii echipei prin programul DDB. Pentru a doua săptămână la rand, fanii au strâns 14.000 de euro pe care i-au dat jucătorilor ca primă de joc.

Jucătorii lui Dinamo sunt neplătiţi de noul acţonariat de aproape 4 luni de zile. Primii care au ales să plece din cauza problemelor financiare au fost antrenorul Cosmin Contra şi jucătorii spanioli Borja Valle, Isma Lopez şi Rene Hinojo.

Citeşte şi Marius Șumudică, victimă colaterală în scandalul de rasism în care este implicat arbitrul Sebastian Colțescu: “Toate mi se întâmplă numai mie”