Site-ul de specialitate transfermarkt.de anunță plecarea lui Diego Fabbrini la Levski Sofia. Giovanni Becali se ocupă de campania de transferuri a echipei bulgare. 

Transferul nu este oficializat nici de Botoșani, nici de bulgari. Totuși, patronul echipei din Moldova, Valeriu Iftime, a recunoscut că mijlocașul are ofertă din Bulgaria, dar a precizat și că încearcă să-l convingă să rămână.

Site-ul german este însă destul de precis în astfel de situații. Iar de campania de transferuri a bulgarilor de la Levski se ocupă, din această vară, Giovanni Becali.

Acesta a primit mână liberă din partea patronului celor de la Levski Sofia, Vasil Bojkov.

„Trebuie să îmi ajut prietenul, pe Vasil, să scoată echipa din problemele pe care le-a avut în ultimii ani, iar apoi Levski va fi din nou campioană. Vom căuta jucători care nu costă mult, pentru a putea aduce bani în club. Vasil este bogat, însă asta nu înseamnă că trebuie să aruncăm cu banii pe fereastră, ci trebuie să avem grijă, spunea, în luna aprilie a acestui an, Giovanni Becali pentru Sportal.bg.

Giovanni Becali a revenit în fotbaldupă ce a fost eliberat din închisoare pe 2 mai 2018, după ce a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la 6 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul transferurilor. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016, dar s-a întors în închisoare în dosarul în care i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu.