“E cea mai bună atletă din circuit!” Halep, lăudată de o mare campioană

Simona Halep a fost de neoprit la Wimbledon, iar românca a demonstrat că poate fi la înălțime și pe iarbă.

Martina Navratilova a recunoscut că a rămas uimită de condiția fizică a Simonei și crede că asta a făcut diferența în finala cu Serena Williams.

“În meciul din urmă cu o săptămână diferența a fost făcută de pregătirea fizică. Simona a alergat-o pe Serena până când americanca nu a mai putut să respire! A sufocat-o la propriu! Din punct de vedere fizic, n-a avut nicio șansă în meciul cu Simona.

Am rămas uimită cu adevărat de felul în care a putut să alerge Simona Halep. Pot spune că am ajuns la concluzia că este cea mai bună atletă din circuitul feminin. Viteza cu care se mișcă este impresionantă”, a spus Navratilova, pentru BBC.

Navratilova

Halep se pregătește acum de Rogers Cup, turneu programat între 3 și 11 august. Marea provocare rămâne însă US Open, ultimul Grand Slam din 2019.

Eliminată din primul tur în 2018, Halep are acum ambiții mari în America, mai ales că Serena Williams este considerată favorită de casele de pariuri.

Vor fi premii record pentru istoria tenisului la US open, suma ajungând la 57 de milioane de dolari (50,8 milioane de euro) în total.