RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dusan Uhrin, reverență în fața fanilor dinamoviști: ”Super-suporteri! Fără ei, clubul nu exista!”

Dusan Uhrin Jr., fostul antrenor al lui Dinamo, are doar cuvinte de laudă la adresa fanilor din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul ceh și clubul din Capitală au convenit încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, în luna martie.

Chiar dacă a plecat de la Dinamo din cauza situație dificile în care se afla echipa, Dusan Uhrin are doar cuvinte de laudă la adresa fanilor din Ștefan cel Mare care au pus umărul la salvarea clubului roș-alb prin donații.

”Am plecat de la Dinamo din cauza situației de la club. Jucătorii se gândeau că nu și-au luat banii și nu se puteau concentra la meciuri și la antrenamente. Am vândut anumiți jucători… au venit alții, dar nu am avut timp să ne omogenizăm. A trebuit să vindem anumiți jucători, ca să câștigăm bani, dar acest lucru ne-a pus probleme la pregătire.

Dinamo are super-suporteri! Ei au ajutat foarte mult echipa. Fără suporteri, Dinamo nu ar exista! Au strâns mulți bani și ne-au ajutat. Nu știu cum au putut să găsească atâția bani. Bravo lor!” a declarat Uhrin la Digi Sport.

FOTO: Dinamo Official

Cea mai mare performanță reușită de Uhrin în acest sezon este calificarea clubului roș-alb în semifinalele Cupei României, după victoria cu Clinceni din sferturi, scor 1-0.

În cele 7 luni petrecute pe banca formației bucureștene, antrenorul ceh a înregistrat 12 victorii, în toate competițiile.

Cel mai important succes al ”câinilor” cu Uhrin pe bancă este victoria cu FCSB, scor 2-1, din sezonul regulat.

dusan-uhrin-dinamo
FOTO: Dinamo Official

Citește și Incredibil, dar adevărat! Steliştii vor să ajute Dinamo: “Nu poţi lăsa fotbalul să moară!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare