Duşan Uhrin, despre salvarea de la retrogradare a lui Dinamo: ,,Nu sunt şanse mari, dar ele există”

Dușan Uhrin Jr.

Duşan Uhrin, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre situaţia foarte grea a echipei din acest moment.

Instalat la Dinamo de curând, Duşan Uhrin spune că şansele salvării de la retrogradare în acest sezon nu sunt foarte mari, dar echipa trebuie să lupte pentru a nu o duce pe Dinamo în Liga a 2-a.

DusanUhrin2

Tehnicianul spune că ia în calcul şi o salvare a lui Dinamo, în acest sezon, printr-un meci de baraj cu o echipă din Divizia B.

,,Știam unde vin. Realitatea este că trebuie să muncim mai mult. Eu sunt un om direct, nu-mi plac frazele mari, bombastice, eu discut la obiect: trebuie să muncim mai mult. Nu vorbesc de miracole, ci de muncă. Mai multă!

DusanUhrin1

Aș adăuga și faptul că nu mă hazardez în a oferi pronosticuri, mai ales că sunt lucruri greu de anticipat. Dar nu voi evita întrebarea. Nu sunt șanse mari, e adevărat, dar ele există. Am pierdut foarte multe meciuri, însă mai sunt multe puncte puse în joc. Trebuie să dăm sută la sută. Dar sută la sută, nu 99, nu 120, trebuie să muncim mai mult și să fim mai concentrați în fața porții. Jucătorii vor, dar trebuie să pună și suflet, și minte, și forță.

Uuufff. Vom vedea! Aș minți să spun că nu mă gândesc. Clar, da. Barajul cu o echipă de liga secundă este o opțiune să ne salvăm. Important este obiectivul primordial, să continuăm în Liga 1, mi-e indiferent modul în care o facem. Ne salvăm, va fi bine, nu mai contează cum. Fără un baraj, salvarea directă ar fi ideală, dar pentru asta trebuie să începem să câștigăm meciuri. Trebuie să fim concentrați în primul rând la ceea ce facem noi, nu ne pasă ce fac celelalte contracandidate.”, a declarat Duşan Uhrin, pentru GSP.RO.

Cu Duşan Uhrin pe bancă, Dinamo se află în acest moment pe locul 9 în play-out, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent.

dinamo gaz metan medias scaled
Sursă foto: LUCIAN DANCIU / MEDIAFAX FOTO

Citeşte şi Suporterii acționari din DDB au tras linie: “Singura entitate care a păstrat Dinamo în viață!”