RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Duşan Uhrin, mesaj clar pentru dinamovişti: „Cine nu e mulţumit, să plece!”

Duşan Uhrin le-a transmis un mesaj clar jucătorilor înaintea duelului cu CFR Cluj. Antrenorul alb-roşiiilor susţine că problemele de la club nu pot deveni un alibi pentru fotbalişti.

Antrenorul ceh le-a reaminit jucătorilor că îşi vor primii toţi banii trecuţi în contracte şi că incertitudinea de la club nu este o scuză pentru lipsa de concentrare. Înfrângerea la scor de la Turnu-Severin a întrerupt o serie pozitivă care i-a adus pe dinamovişti aproape de playoff.

„Va fi un meci dificil pentru noi, Dan Petrescu a construit la CFR cea mai bună echipă din România. Jucăm acasă şi obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte, dar ştim că va fi dificil. Cine nu este mulţumit aici, poate pleca. Jucătorii trebuie să ştie că au venit la Dinamo şi trebuie să îşi câştige locul. Am avut asemenea probleme la Timişoara şi am jucat bine, nu o lună, patru luni. Cred că zece jocuri nu am pierdut. Sigur că e o problemă dacă cineva nu e plătit, dar trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut. Toţi au contracte, iar acestea acoperă totul” – a explicat Duşan Uhrin.

Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Dinamo ocupă locul al nouălea în clasament, cu 20 de puncte.

Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 19:00, în Ştefan cel Mare.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare