După Marius Șumudică, un alt tehnician român este foarte aproape de a semna cu o echipă din Arabia Saudită!

Arabia Saudită este noua destinație pentru români. Fie că sunt fotbaliști sau antrenori, campionatul din Golf atrage mai mult ca niciodată. Conform digisport.roMircea Rednic este foarte aproape să ajungă la Al-Faisaly, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită.

Conform sursei citate, fostul antrenor al formației belgiene Mouscron a fost în ultimele zile în contact permanent cu arabii, care i-au explicat pe larg în ce constă proiectul Al-Faisaly.

Sâmbătă seara, ambele părți aproape că au bătut palma, nefiind exclus ca astăzi totul să devină oficial.

Pentru Rednic nu ar fi prima experiență în Arabia Saudită. În 2004, la începutul carierei de antrenor, ”Puriul” a mai antrenat formația saudită Al Nassr.

În sezonul trecut, Al-Faisaly a terminat pe locul 6, cu 35 de puncte, la 4 puncte în fața lui Al-Shabab (n.r. locul 10, în ediția trecută), formația pregătită actualmente de Marius Șumudică. De asemenea, la finalul sezonului trecut, posibila viitoare echipă antrenată de Mircea Rednic a jucat prima finală de Cupa Regelui din istorie, pierdută în faţa celor de la Al-Ittihad, scor 1-3.

Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Xazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent şi Mouscron sunt echipele pe care le-a mai antrenat Mircea Rednic.

Un titlu de campion al României, o Cupă şi două Supercupe cu Rapid, un titlu cu Dinamo şi o Cupă a Azerbaijanului cu Xazar Lankaran are în palmares Rednic.