RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

După Hermannstadt, încă o echipă era aproape să nu ia licența: „Am plătit din buzunarul nostru”

Tot mai multe cluburi din Liga 1 au avut probleme în a obține dreptul de a participa în viitorul sezon competițional din partea Comisiei de Licențiere. 

Astra a fost una dintre ele iar giurgiuvenii s-au salvat grație a doi dintre oficialii clubului. Dani Coman și Petre Buduru au contribuit cu anumite sume de bani pentru ca fosta campioană să stingă toate datoriile.

„Am plătit și eu și Dani Coman salarii din buzunarul nostru și o să ne luăm banii din drepturile TV. Am ajutat, că așa e normal, dacă am putut să dăm o mână de ajutor, am dat. Nu au fost însă sume mari, cât am putut noi.

Și s-a făcut cesiune la Liga Profesionistă de Fotbal să ne luăm banii înapoi când o să intre banii de la televiziuni”, a declarat Petre Buduru, președintele Comitetului Director al Astrei pentru ziare.com.

Dacă licența pentru Liga 1 a fost luată, alb-negrii au picat examenul UEFA. Forul european i-a refuzat Astrei accesul în competițiile continentale la începutul acestei luni.

„Speram să jucăm în Europa. Era motivația jucătorilor, a tuturor. Primul obiectiv a fost calificarea în play-off, apoi ne doream să terminăm în primele 3 poziții pentru a avea șansa să jucăm în Europa. Era o motivație pentru jucători, pentru noi, ca antrenor, cât și pentru cei toți din club”, a povestit Bogdan Andone acel moment pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Valeriu Iftime a făcut haz de necaz după eșecul de aseară: “Dacă îți dau gol, e ca și cum îi dai mingea Barcelonei”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare