După Cristiano Ronaldo, Real Madrid ar mai putea pierde un star în această vară

Gareth Bale e pe picior de plecare de la Real Madrid

Real Madrid este pe cale să mai piardă un jucător foarte important: ”Nu știu unde o să mă prindă sfârșitul verii”, a declarat fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

Gareth Bale (28 de ani) este nefericit la Madrid. Într-un interviu acordat recent pentru Wales Online, atacantul galez a spus următoarele:

”Nu știu unde o să mă prindă sfârșitul verii. Voi discuta cu agentul meu. Poate voi rămâne la Real Madrid, poate nu. Vom ajunge la o concluzie înaintea startului noului sezon”, a declarat cel mai bun om al finalei Ligii Campionilor de la Istanbul, 3-1 cu Liverpool, în care a marcat două goluri.

Gareth Bale: ”S-au adunat multe frustrări”

”S-au adunat multe frustrări, după cum am mai spus. Nu îmi place să fiu rezervă. Știu că sunt capabil să fac diferența, să mă implic în meci”, a mai spus internaționalul din Țara Galilor.

Șansele ca Bale să fie lăsat să plece de la Real Madrid depind foarte mult de ce vedetă vor aduce ”galacticii” în locul lăsat liber de plecarea lui Cristiano Ronaldo. Ar putea fi Neymar, ar putea fi Kylian Mbappe.

Gareth Bale este dorit insistent de Manchester United, Jose Mourinho declarâdu-se deja interesat de serviciile jucătorului care a marcat 88 de goluri în 189 de meciuri pentru Real.