Dunărea mizează pe SURPRIZE! Ce jucători a transferat clubul și unde se va antrena formația lui Alexa

Astăzi, 7 ianuarie, va avea loc în Capitală reunirea lotului Dunării Călărași, vizita medicală fiind programată în zilele imediat următoare 8 şi 9 ianuarie.

”Echipa va efectua un stagiu de pregătire în Turcia la Side (Antalya), de fapt, în aceeaşi locaţie în care s-a antrenat şi în urmă cu un an. Acolo vor avea loc şi câteva jocuri de verificare.” a declarat preşedintele executiv Florin Brişan.

Conform realitateadecalarasi.net, Dunărea Călărași şi-a asigurat deja serviciile a doi jucători. E vorba de mijlocaşul, Daniel Benzar, jucător împrumutat până în vară de la FCSB şi fundaşul dreapta, Constantin Nica, fost component al lui Dinamo care a semnat un contract valabil un an şi jumătate.

”Pe lista noastră mai figurează şi alţi jucători cu care sperăm să ajungem la o înţelegere până la plecarea echipei în Turcia.” a mai spus Brişan.

dunarea

Anul trecut au părăsit gruparea călărășeană Bodo Kanda, Bogdan Şandru, Gaetan Missi Mezu, Nicolae Carnat, Alin Babei şi Aitor Monroy cărora li s-au reziliat contractele încă de luna trecută. De asemenea fundaşul central brazilian Walace Da Silva a solicitat rezilierea contractului, alegând să evolueze în Egipt.

În mini-returul sezonului regulat, Dunărea va debuta acasă împotriva ocupantei locului 2, FCSB, partida, contând pentru etapa a 22-a, fiind programată sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14.00.

Pe locul 13 se află formația antrenată de Dan Alexa în clasamentul Ligii 1. Echipa a obținut doar 3 victorii și 8 egaluri, iar restul sunt înfrângeri în toate cele 21 de etape disputate.