Dumitru Dragomir surprinde: „Dacă vrea, mâine o desființează!”

dumitru-dragomir-realitatea

Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, după ce acesta s-a lansat într-un atac public la adresa lui Gigi Becali, care l-a criticat pe Olimpiu Moruțan după meciul cu CFR Cluj.

Fostul președinte al LPF este de părere că Gigi Becali greșește în multe privițe, dar este de acord că patronul FCSB nu poate fi opri. Dragomir mai spune că FCSB este „jucăria” lui Becali, iar acesta ar putea desființa oricând echipa dacă se plictisește de fotbal.

„Da, domnule, sunt de acord cu Iftime! Cum să nu fiu de acord? Eu n-am fost pe bune cu Iftime ăsta, că a votat împotriva mea, dar îl admir foarte mult. Știe ce vrea, și-a îndepărtat de la club oamenii care se dădeau specialiști și erau profitori, mi-a plăcut ce atmosferă și-a făcut la club. E unul dintre cei mai buni conducători. Îi sută la sută.

olimpiu-moruta-fcsb

Gigi face ce vrea cu echipa, e jucăria lui. Rețineți, e jucăria lui! Nu ia de la nimeni, pierde banii lui, așa că nu poate să-l acuze nimeni. Că nu are dreptate, e foarte clar.

Când vorbesc cu el, are explicațiile lui, râde și până la urmă face tot ce vrea. FCSB este jucăria lui, face ce vrea, pentru că sunt banii lui. Dacă ar mai fi unul cu 5% în club, atunci poate ar fi altceva, deși ar fi periculos. Dar așa, dacă vrea, mâine o desființează!

Pentru Gigi e păcat că din cauza celor pe care le face la FCSB nu i se recunosc multe merite. Face și o grămadă de lucruri bune despre care nu prea vorbește lumea. Ajută săracii, face biserici, face multe lucri bune despre care mulți nici nu știu. Oricum, o să vedeți că și la FCSB o să-și facă echipă tare. Anul ăsta nu are șanse la titlu, dar la anul îl ia sigur”, a spus Dumitru Dragomir.

Citește și ♦ Răzvan Raț, pregătit să revină în fotbal! Ce planuri de viitor are fostul fundaș al naționalei