RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dumitru Dragomir surprinde: ”Am avut coronavirus anul trecut! A fost groaznic”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că a fost infectat cu COVID-19 încă de acum un an.

Până la această oră, România a raportat peste 6.600 de cazuri cu noul coronavirus. Dintre acestea, peste 300 de persoane s-au stins din viață.

”Corleone” a dezvăluit că a luat contact cu virusul în 2019, când a fost în Italia. Acesta a explicat că a avut toate simptomele, și-a infectat întreaga familie și a fost internat în spital.

”Nu îmi este frică, pentru că l-am avut anul trecut. Foarte rău am fost anul trecut, am fost internat în spital şi sigur simptomele de coronavirus.
Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea (n.r. probleme la plămâni, febră, fără gust, dureri în gât) şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol.

Cred că din străinătate. Am venit cu el de afară. Cred că tot din Italia. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin” a declarat Dumitru Dragomir pentru TelekomSport.

 

dumitru dragomir la rs 2
Dumitru Dragomir în studioul emisiunii ”Realitatea Sportivă”

Citește și EXCLUSIV | ”Mbappe” își poate lua gândul de la visul american! Ce spune Giovanni Becali despre transferul în MLS

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare