Dumitru Dragomir și-a ales favorita. Cine va câștiga titlul în acest sezon

dumitru-dragomir

Cluburile din Liga 1 au putut să-și reia antrenamentele începând cu 15 mai, iar campionatul este pe cale să se reia de la 13 iunie.

CFR Cluj este formația care conduce în acest moment în clasamentul Ligii 1, iar Dumitru Dragomir este de părere că formația lui Dan Petrescu nu va rata ocazia de a deveni pentru a treia oară la rând campioană a României.

„Da, CFR ia titlul, nu mai sunt etape multe. Şi Petrescu greu pierde. Marian Copilu e priceput. Din discuţii îl cunosc pe Copilu. Am numai informaţii bune despre Varga, la fel ca şi despre Paszkany”, a spus Dumitru Dragomir.

Deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1 face presiuni

LPF și-ar dori ca meciurile din Liga 1 să reînceapă de la 13 iunie, însă deținătorul drepturilor TV face presiuni și cere ca fotbalul să se reia începând cu 5 iunie. Rămâne însă de văzut care tabără va avea de câștigat, deoarece trebuie menționat și faptul că Răzvan Burleanu a anunțat că cluburile vor primi acceptul de a se pregăti în echipă abia de la începutul lunii iunie, deci e greu de crezut că se vor putea relua meciurile în prima ligă fotbalistică din România fără cel puți două săptămâni de pregătire colectivă.

Citește și • Gigi Becali s-a întors împotriva propriilor jucători! Lovitura dată unui fundaș al FCSB