Dumitru Dragomir prevestește dezastrul în Liga 1! “Mai toate cluburile sunt în faliment!”

Dumitru Dragomir preconizează că fotbalul din Liga 1 și va fi grav afectat de probleme create de coronavirus. Acesta consideră că vor exista și cluburi care vor ajunge la faliment din cauza inactivității.

Chiar dacă majoritatea cluburilor din România au decis deja înjumătățirea sau tăierea salariilor, Dumitru Dragomir consideră că răul abia începe.

“Mai toate cluburile sunt în faliment, doar că nu-l declară. Sunt într-o criză financiară mai mare decât coronvarisul. Mă refer la toate cluburile de Liga C, B, A”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

De altfel, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că meciurile Ligii 1 nu se vor putea relua prea curând.

“Convingerea mea e că nu se mai poate juca anul acesta şi aşa ar fi ideal, să se termine acum, să plece fotbaliştii, să aibă timp să se pregătească pentru noul campionat. Dacă trece pandemia într-o săptămână, două, poate să se reia.”, a adăugat Dragomir.

CITEȘTE ȘI: Măsură fără precedent luată de o confederație europeană: „Cluburile își vor primi URGENT primele de participare”