RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Dennis Man: „Viaţa de fotbalist e scurtă!”

Dumitru Dragomir i-a tranmis un sfat lui Dennis Man după ce Gigi Becali a făcut publice detaliile negocierilor cu italienii de la Parma. Fostul şef al LPF îl sfătuieşte pe starul de la FCSB să accepte fără ezitare transferul.

Dragomir crede că Man, 22 ani, trebuie să profite de momentul excelent pe care îl traversează. Parma este o echipă ideală pentru un tânăr jucător, iar italienii care sunt gata să plătească 15 milioane de euro pentru transfer îi pun pe masă un contract pe cinci ani.

„În Italia și la Divizia B dacă se duce e bine. Viața de fotbalist e foarte scurtă. În primul rând, câștigă bine. În al doilea rând, joacă într-un campionat al Italiei care e foarte dur și foarte greu.

Ne place sau nu ne place, un fotbalist care joacă, cum a jucat Mutu ani de zile și a dat goluri, trebuie apreciat. Eu am fost la Parma, dacă n-au niște condiții… de senzație! Și dacă retrogradează devin mai puternici!” – a spus Dragomir la GSP.

Dennis Man a lăsat de fiecare dată să se înţeleagă că nu este disperat să prindă un transfer în afară în această iarnă.

„Sunt imun acum la ce se scrie, chiar dacă sunt lucruri pozitive sau negative. La început, mă deranja ce se scria, dacă se scria negativ sau dacă se scria pozitiv, iar, eram fericit. Acum, sunt echilibrat și las la o parte.

După FCSB, mi-aș dori să urmeze o echipă bună, unde mă pot dezvolta, unde pot să cresc în continuare, unde pot să îmi continui cariera” – spunea internaţionalul român la începutul anului, în Pro Sport.

  • 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.
  • 14 goluri în 18 meciuri a marcat Dennis Man în actuala ediție a Ligii 1, fiind golgheterul campionatului.
  • 420.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Man de la UTA în 2016.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare