Dumitru Dragomir, dezlănțuit în privința regulillor stricte pentru fotbaliști: “Sunt niște gloabe care nu știu sport”

dumitru-dragomir-3

Fostul președinte al Ligii a criticat dur setul de reguli ce fuseseră impuse jucătorilor din Liga 1 până la modificarea legii. 

După decizia autorităților de vineri, fotbaliștii nu mai sunt obligați să stea în cantonament și după data de 1 iunie.

„Este normal să le dai drumul acasă fotbaliștilor după 7 zile, la neveste, sunt tineri toți. Explodează hormonii în ei și în nevestele de acasă. Toate recomandările astea în pandemie au venit de la niște moși care nu au făcut în viață lor sport și au ajuns pe funcții mari la Guvern.

Niște gloabe care habar nu au de sport. De aici toată nenorocirea. Nu e unul să pună frână. Ne batem joc de toată națiunea. Cea mai nenorocită idee este cu antrenamentul cu 3 pe tot terenul. Suntem nebuni. Nici la atletism nu e așa. Și acolo sunt 7, 8 sau 10 sportivi, că nu îți vine să alergi singur, te plictisești”, a reacționat Dragomir pentru Radio Sport 1.

antrenamente CRaiova

Acesta spune că lucrurile ar fi stat cu totul diferit dacă el ar mai fi fost președinte al forului care organizează Liga 1.

Mă duceam peste ei, nu exista să nu-i conving. Suntem nebuni toți. Luam măsuri normale. Teste la început, de sânge, zilnic. Costă câțiva bănuți. Le făceau Borcea și Becali gratis la clinicile lor, unde și așa au făcut mii de teste pentru săraci.  

Mă duceam peste prim-ministru la ușa lui și până la prânz când pleca acasă îl convingeam ce e bine și ce e rău. Dacă mai țineam copiii și bătrâni două săptămâni în izolare erau mai multe mortalități în viitor” a mai spus Dumitru Dragomir.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Cea mai sexy blondă din sport, pusă pe glume! Cum a marcat Ziua Internațională a Blondelor