RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dumitru Dragomir, despre Dinamo: „Totul a fost un bluf, ca să scape Negoiţă de datorii. Palmaresul e la Badea”

Dumitru Dragomir este de părere că Dinamo poate ajunge în faliment, din cauza managementului prost al lui Pablo Cortacero.

Mai mult, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că echipa din Liga I nu deține palmaresul. Acesta se află la gruparea lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, din Liga a IV-a.

Dinamo nicio şansă nu are, totul a fost un bluf, ca să scape Negoiţă de datorii. Ţineţi de oameni ca Becali, Varga, Rotaru sau Niculae. Dacă Dinamo cade, s-a terminat. Nu are palmares, nu are nimic. Totul e la Badea.

Să facă tot posibilul să nu cadă, să cadă măcar în Liga 2. Situaţia e dezastruoasă. Cine a făcut contractele nu se pricepe. Dacă vine la Negoiţă, l-a îngropat pe veci.

Negoiţă a aruncat cu avocaţii pisica moartă în curtea ăstora. Preferă să nu primească banii pe care îi care de luat, decât să preia alte datorii de milioane de euro„, a declarat Dragomir, la Pro X.

Dinamo a fost somată de Federația Română de Fotbal să-și achite datoriile până la finalul lunii noiembrie, în caz contrar riscă depunctare sau chiar excluderea din campionat.

Pe plan sportiv, după nouă meciuri disputate, Dinamo ocupă penultimul loc din Liga I, cu 5 puncte.

Citește și – VIDEO | Blaturi în fotbalul românesc! Percheziţii într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare