„Dulăii” întind o mână de ajutor „câinilor”! Anunțul făcut de Constantin Ștefan

Clubul Dinamo traversează o perioadă complicată. Echipa de handbal a fost exclusă din Liga Campionilor din cauza pandemiei de coronavirus, iar FRH refuză să-i ofere titlu deși se afla pe primul loc în momentul întreruperii campionatului. Nici la echipa de fotbal lucrurile nu stau mai bine. Formația pregătită de Mihalcea este la un pas de faliment.

Negoiță încearcă să vândă Dinamo, însă în momentul de față singurii care mai pot prelua clubul de la actualul patron par a fi suporterii, prin programul „DDB”. Aceștia au reușit să mai amâne cu puțin deznodământul, însă mai au nevoie de mulți bani pentru a putea susține un club precum cel din „Ștefan cel Mare” după ce-l vor prelua.

Inițiatorii proiectului „Doar Dinamo București” au primit ajutor și din partea echipei de handbal a lui Dinamo. Constantin Ștefan, antrenorul „dulăilor”, a dezvăluit că toată echipa este membră „DDB”, inclusiv el.

„Toată echipa de handbal este membră în DDB. Sper ca cei din conducerea echipei de fotbal să găsească o soluție și să se revină la performanțele pe care brandul Dinamo le merită. Cu siguranță că trebuie să vină un investitor puternic”, a spus Constantin Ștefan, potrivit Digi Sport.

Citește și • Dinamo, clubul care s-a bucurat cel mai mult de sprijinul arbitrilor!? „Foloseau tehnici odioase, erau diabolici”

Spynews.ro