RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Duel de la distanță între Ibrahimovici și selecționerul Suediei. O nouă „înțepătură” din partea lui Zlatan

Zlatan Ibrahimovici are șanse infime să participe la Campionatul Mondial din Rusia, după ce selecționerul Suediei, Janne Andersson, a spus clar că atacantul în vârstă de 36 de ani nu intră în planurile sale. Acest fapt nu-l oprește pe Zlatan să continue duelul psihologic de la distanță cu tehnicianul.

„Ibracadabra” i-a transmis un nou mesaj lui Andersson, prin intermediul unui videoclip de promovare pentru un cunoscut brand de telefonie mobilă și electronice.

Zlatan este înfățișat liniștit, dar îngândurat, într-o piscină. Fotbalistul observă, prin intermediul unui smartwatch, că este sunat de către Janne, dar decide să ignore acest apel și să se relaxeze în apă.

Chillaxing with Samsung Gear S3

Publicată de Zlatan Ibrahimović pe 24 Aprilie 2018

Ibrahimovici s-a retras de la națională în 2016, apoi a anunțat că vrea să îmbrace tricoul Suediei pentru ultima dată în Rusia. Atacantul are 62 de goluri în 116 apariții pentru Suedia, fiind golgheterul all-time pentru galben-albaștri.

“Am spus doar că voi merge la Campionatul Mondial. Dacă spun mai mult, oamenii mă vor spânzura. Așa că trebuie să fiu atent ce spun acum. Fără mine, Campionatul Mondial nu ar fi Campionatul Mondial”, a spus Ibrahimovici la emisiunea lui Jimmy Kimmel de la televiziunea ABC.

„Ibrahimovic a spus nu echipei naționale după EURO 2016. Am respectat decizia sa. Nu cred că ar trebui să se întoarcă acum, după ce a respins echipa. Nu m-a sunat, nu am vorbit cu el despre asta, dar cu siguranţă nu face parte din planurile mele pentru Cupa Mondială din Rusia”, a fost declaraţia selecţionerului Janne Andersson.

La Campionatul Mondial din Rusia (14 iunie – 15 iulie), Suedia va face parte din Grupa F, alături de Germania, Mexic şi Coreea de Sud.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare