Duel de la distanță între Duckadam și Talpan! “Nu a jucat niciodată pentru Fotbal Club FCSB”

Helmuth Duckadam și colonelul Florin Talpan se contrează cu fiecare ocazie pe tema CSA Steaua – FCSB. După ce fostul portar a publicat o postare sarcastică pe Facebook, juristul CSA Steaua i-a amintit lui Duckadam că nu a făcut performanță pentru FCSB și l-a acuzat că vrea să manipuleze suporterii ‘roș-albaștri’.

Conflictul a fost reaprins după victoria FCSB la Craiova. Florin Talpan a făcut comentarii referitoare la grupul de suporteri care s-au deplasat la meci, din Peluza Roș-Albastră.

Eram îngrijorat… De cateva luni, nu am mai auzit nimic de dl. Talpan.Ma bucur ca a reaparut dupa victoriile Stelei…

Publicată de Helmut Duckadam pe Marţi, 17 septembrie 2019

Îl respect şi îl voi respecta mereu pe domnul Duckadam. Dumnealui a făcut foarte mare performanţă la Steaua, iar inspiraţia lui a avut o contribuţie majoră la aducerea trofeului Cupei Campionilor Europeni în vitrina clubului nostru. Însă dumnealui a jucat pentru clubul nostru, Steaua Bucureşti. Nu a jucat niciodată pentru Fotbal Club FCSB, echipă înfiinţată în 2003. Noi avem hotărâri judecătoreşti care demonstrează acest lucru şi, dacă dumnealui doreşte, i le putem arăta. E păcat ca domnul Duckadam să dezinformeze suporterii. Fotbal Club FCSB nu este Steaua Bucureşti. Nu a fost niciodată şi nici nu o să fie, nici măcar între paranteze.

Îl aştept pe domnul Duckadam la club, dacă doreşte lămuriri în ceea ce priveşte identitatea clubului la care lucrează. Îi pot arăta că doar noi deţinem marca, numele şi palmaresul Stelei. Deşi, aici ar trebui să intervină chiar angajatorul dumnealui. Însă probabil că Gigi Becali ştie că nu are cum să le demonstreze nici angajaţilor săi că echipa sa e Steaua Bucureşti, aşa cum nu a demonstrat nici în sălile de judecată, în cele 16-17 procese pe care le-a pierdut împotriva noastră“, a spus Florin Talpan pentru ProSport.

CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB, în primă instanță, dar clubul lui Gigi Becali a depus apel.

Spynews.ro