Duckadam: “CSA Steaua e un proiect eșuat. Trebuie trași la răspundere”

Helmuth Duckadam a avut o reacție vehementă după ce CSA Steaua a ratat, pentru al doilea sezon la rând, promovarea în Liga a 3-a. Fostul portar al roș-albaștrilor, care o susține acum pe FCSB, vrea ca oamenii responsabili pentru eșecul acestui proiect să fie trași la răspundere.

Steaua beneficiază de finanțare din bani publici, prin Clubul Sportiv al Armatei, aflat în subordinea Ministerului Apărării.

Aseară, Marius Lăcătuş a demisionat din funcţia de antrenor principal al CSA Steaua, după eșecul din play-off-ul Ligii a 4-a.

lacatus

Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan. Să-l întreb de ce a renunțat la milioane de euro doar din orgoliu. Ne-au scos afară din stadion, în 2-3 ani puteau face milioane.

Doi ani n-au ajuns la baraj, e un proiect eșuat. Sunt 800.000 de euro pierduți, deși eu nu cred în bugetul ăsta. Îmi pare rău de Lăcătuș și de foștii mei colegi. Promisiuni au fost, dar ei n-au putut să facă măcar un transfer.

Tot ce au făcut în acești ultimi ani a fost să denigreze tot ce s-a realizat de la Ion Voinescu și până acum. Au scos clubul de pe traiectoria cunoscută. Oamenii ăștia, care au provocat asta, trebuie trași la răspundere, dacă există justiție în România“, a spus Duckadam la DigiSport.

duckadam1