FCSB are mai multe probleme în acest debut de sezon, iar postul de portar este una dintre ele. Andrei Vlad a greșit la meciul cu Poli Iași, iar Gigi Becali vrea să-l treacă pe banca de rezerve. Înaintea partidei cu Vitoria Guimaraes din Europa League, Helmuth Duckadam a discutat cu Andrei Vlad și cu Cristi Bălgrădean.

Andrei Vlad (20 de ani) a primit 16 goluri în 10 meciuri, în Liga 1 și preliminariile Europa League.

Cristi Bălgrădean (31 de ani), om de bază în sezonul trecut, a jucat o singură partidă în actuala stagiune.

Am avut o discuţie cu el (n.a. – Andrei Vlad) şi cu Bălgrădean. Părerea mea e că din cauza lipsei de experienţă face Vlad aceste greşeli. El a sărit nişte etape, i-am spus asta. Bălgrădean a luat-o de jos. Vlad, după un singur joc împotriva Viitorului, a venit la Steaua. Dacă el nu va realiza că cei din jurul lui îi vor binele, va rămâne încăpăţânat şi va crede că ce face el e bine, atunci se va pierde pe drum. Are calităţi, le ştie, dar lipsa de curaj… La prima centrare, care nu anunţa nimic, pe lângă ieşirea greşită a fundaşului, noi am început de la 1-0 (n.a. – cu Poli Iaşi). Vlad e talentat, dar probabil că a ajuns prea repede unde a ajuns.

Sunt liniştit, dar ne aşteaptă un meci foarte greu (n.a. – cu Vitoria Guimaraes). Vom vedea acum cum se comportă cei reveniţi după accidentări şi cred că vom găsi cea mai bună formulă. Noi avem cei mai buni jucători, dar, ca echipă, suntem departe de ce ne dorim„, a spus Helmuth Duckadam pentru ProSport.