RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Duckadam a renunțat la funcția de consilier al Președintelui Senatului! „Câtă răutate și invidie”

Fostul portar Helmut Duckadam a revenit asupra deciziei de a accepta o funcție de consilier al președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. Fostul președinte de imagine de la FCSB și-a justificat decizia prin faptul că a primit un val de reacții negative față de o eventuală implicare a sa în politică. 

Acum trei zile, Robert Cazanciuc a anunțat că Helmut Duckadam va avea misiunea de a găsi soluții pentru sportul de masă, din postura de consilier.

Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!

Publicată de Robert Cazanciuc pe Vineri, 19 iunie 2020

Câtă răutate și invidie! Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.

Din păcate, invidia și răutatea unora m-au făcut să renunț la această funcție. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!„, este postarea lui Duckadam de pe Facebook.

Cata rautate si invidie!Pentru mine, era o onoare si mandrie sa fiu consilierul pe probleme de sport a Presedintelui…

Publicată de Helmut Duckadam pe Marţi, 23 iunie 2020

Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a avut o reacție în urma acestei decizii.

A fost o bucurie să putem visa împreună!„, a scris Robert Cazanciuc pe Facebook.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Reacția lui Pancu în “cazul” Duckadam: “Dacă era în Turcia îl clonau pentru 1000 ani”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare