Antrenorul italian Cristiano Bergodi trece prin momente grele din cauza decesului tatălui său. În schimb, tehnicianul de la FC Voluntari a fost reconfirmat în funcţie de către conducerea clubului, deși echipa este pe ultimul loc în Liga 1.

Cristiano Bergodi (55 de ani) a venit la FC Voluntari în noiembrie 2018.

Clubul FC Voluntari dezminte pe această cale zvonurile apărute în presă scrisă din România potrivit cărora antrenorul echipei noastre ar urmă să fie înlocuit. Acest lucru nu este cauza unei clauze de reziliere amintită în presă sportivă, ci a încrederii pe care conducerea clubului nostru o are în antrenorul Cristiano Bergodi în îndeplinirea obiectivului stabilit. Respectăm presă scrisă din România, dar avem rugămintea ca în momentul în care apăr astfel de zvonuri Biroul de Presă al FC Voluntari să fie contactat pentru verificarea informaţiilor. Totodată, FC Voluntari transmite sincere condoleanţe antrenorului Cristiano Bergodi care trece prin momente grele din cauza decesului tatălui său„, se arată în comunicat.

După 15 etape din Liga 1, FC Voluntari ocupă ultimul loc în clasament, cu 7 puncte. Singura victorie a ilfovenilor datează din 11 august: 3-1 cu FCSB.