RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dramă cumplită! Un fotbalist a murit înecat în Marea Neagră! Mesaj sfâșietor al lui Gică Hagi

Un fotbalist în vârstă de 13 ani, Mario Vașcu, s-a înecat în Marea Neagră. FC Viitorul a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea tânărului jucător legitimat la Metalul Constanța.

Adolescentul s-a înecat, joi, 25 iunie, iar corpul său a ieșit la suprafață abia duminică, 28 iunie, prins între stabilopozi.

FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi transmit condoleanțe clubului ACS Metalul Constanța pentru pierderea prematură a sportivului Mario Vașcu.
Dumnezeu să dea putere familiei îndoliate pentru a trece peste această pierdere.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!„, este comunicatul Viitorului.

FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi transmit condoleanțe clubului ACS Metalul Constanța pentru pierderea…

Publicată de Viitorul FC pe Luni, 29 iunie 2020

Astăzi, 28-06-2020, marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, VAȘCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față.

VAȘCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, 01-09-2014. VAȘCU MARIO era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige. Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru.

SOARELE VIEȚII A APUS PENTRU MARIO! VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE! NU EXISTĂ CUVINTE CARE SĂ NE POATĂ ALINA DUREREA. SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!”, este mesajul transmis de clubul sportiv Metalul Constanța.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare