RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Drăguşin, ofertă de ultimă oră din Bundesliga! Juventus riscă să îl piardă gratis

Radu Drăguşin a fost în lotul lui Juventus pentru Supercupa Italiei şi a bifat primul său trofeu cu Bătrâna Doamnă. Italienii riscă să îl piardă însă gratis pe internaţionalul de tineret român. 

În pline negocieri pentru prelungirea contractului care expiră în această vară, Drăguşin a intrat în vizorul nemţilor de la RB Leipzig. Semifinalista ultimei ediţii UEFA Champions League este gata să îi facă o ofertă mai bună pentru a-l atrage în Bundesliga.

Sky Sports informează că interesul nemţilor i-ar fi fost transmis deja jucătorului prin intermediul persoanelor din apropierea sa.

Juventus şi-ar dori să prelungească înţelegerea românului şi să îl împrumute apoi la o altă echipă din Serie A, unde ar avea şanse să evolueze mai mult.

După succesul din meciul cu Napoli, Drăguşin şi-a făcut o poză de colecţie cu trofeul proaspăt câştigat. Românul s-a pozat în vestiar alături de Cristiano Ronaldo, portughezul care tocmai a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Transferat de Juventus la vârsta de 16 ani, Drăguşin a evoluat la echipele U17, U19 şi U23 ale campioanei Italiei înainte de a face pasul spre echipa mare în actualul sezon. Italienii se aşteaptă totuşi ca românul să răsplătească încrederea pe care a primit-o şi să îşi pună semnătura pe un nou contract cu Juventus.

250.000 de euro a plătit Juventus pentru a-l transfera pe Drăguşin de la Sport Regal Bucureşti în urmă cu patru ani.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare