RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Drăgușin, aproape de contractul carierei: ”Au fost vreo 6, 7 oferte concrete!”

Radu Drăgușin este foarte aproape de contractul carierei!

Fundașul în vârstă de 19 ani se află în curtea italienilor încă din anul 2018, iar în acest sezon a fost debutat de Pirlo la prima echipă. Meciul contra lui Dinamo Kiev, dar și cel contra celor de la Genoa, au fost primele două partide care au marcat debutul românului

Ofertele curg pe bandă rulantă pentru internaționalul de tineret, iar Florin Manea, agentul său, a oferit mai multe detalii despre viitorul acestuia.

”Cred că săptămâna viitoare se va rezolva. Au fost discuții foarte benefice cu Juventus, urmează să vedem săptămâna viitoare. Suntem mulțumiți, în mare parte s-a ajuns la o înțelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu să ia decizia.

Au fost vreo 6, 7 oferte concrete, ele sunt în continuare pentru că încă nu a semnat. Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, ce faci, îi refuzi?

Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

E foarte plăcut să te sune atâtea cluburi, dar e mai bine să te sune Juventus, Leipzig. M-a sunat un agent și îmi spunea: ‘Domnule, o grămadă de bani în Turcia’ și i-am zis: ‘Poate să-i dea 100 de milioane pe luna că nu merge la momentul asta în Turcia’.

Mulți se gândesc la bani, Radu se gândește să facă o carieră și atunci alegerea lui nu va fi în funcție de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii 5 ani.” a declarat Florin Manea pentru sport.ro.

  • 800.000 de euro este cota de transfer a lui Radu Drăgușin, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor: ,,Ne-am despărţit” De către Cristian Mihai

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare