Naționala nu joacă nimic, însă jucătorii se simt nedreptățiți. Fundașul Dragoș Grigore îi critică pe fanii români pentru ceea ce el numește „atacuri care nu au nicio legătură cu fotbalul”. 

Echipa națională a României umple stadioanele din țară, dar rămâne corigentă la fotbal, chiar și cu adversarele mai slab cotate.

Dragoș Grigore a fost integralist în meciul dintre Ludogoreț și ȚSKA Moscova (5-1), ca și Keșeru, care a reușit un hattrick.

Tema naționalei rămâne una dificilă pentru Grigore.

În fiecare zi gândul meu zboară și la echipa națională. Îmi doresc să fiu sănătos, să am continuitate la echipa de club și dacă va fi nevoie de mine voi veni să ajut echipa națională.

E bine atunci când joci meci de meci, însă ar trebui să fim cu toții mai uniți. Și dacă vine un jucător care nu joacă un meci, două, trei, ar trebui să fie susținut. 

Nu mi se pare normal cum se procedează atât cu jucătorii, cât și cu antrenorul echipei naționale. Tot timpul s-a căutat denigrarea sau defectele. Ar trebui susținut mai mult.

Rezultatele nu pot veni peste noapte. Cei din staff-ul actual dau totul ca echipa națională să aibă rezultate foarte bune. Și până la urmă e important ce facem noi în teren, poate fi oricine antrenor.  

Nu ne plângem că suntem criticați, dar de multe ori se depășește orice limită a bunului simț, atacurile nu au nicio legătură cu fotbalul în sine.

Dacă voi fi acolo, eu și colegii vom da 110% pentru a câștiga fiecare meci, pentru a ne îndeplini obiectivul„, a spus Grigore la TV Digi Sport.

Fundașul a încheiat apocaliptic.

Aș vrea să vă promit și că ne calificăm, dar asta nu depinde de mine, ci de Dumnezeu. Sper să ne ajute Dumnezeu și să ne calificăm”.