RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Dottore” Victor Ponta recidivează! Fostul premier a plagiat și după moartea lui Maradona

Dispariția marelui Diego Maradona a făcut înconjurul lumii în doar câteva zeci de minute, iar miile de reacții au venit imediat pentru cel ce a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile!

Întreaga lume s-a oprit ieri în loc în momentul aflării veștii că fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a decedat la vârsta de 60 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. După Gheoghe Hagi, Gică Popescu, Iosif Rotariu sau Emerich Ienei, fostul premier al României, Victor Ponta, a vrut să își exprime și el regretul față de dispariția lui “El Pibe d’Oro”, doar că a făcut-o într-un mod care a stârnit controverse.

Citește și EXCLUSIV | Iosif Rotariu, sfâşiat de durere după moartea lui Maradona: ,,Parcă s-a rupt ceva din mine”

Victor Ponta a postat pe contul său personal de Twitter un mesaj prin care dorea să își ia rămas bun de la Maradona, doar că a comis-o din nou. Fostul prim-ministru a plagiat până și acest mesaj de rămas-bun pentru fostul fotbalist argentinian, eroarea fiind sesizată pe rețelele de socializare. Ponta a luat părți deja scrise de altcineva și le-a atribuit în postarea sa, exact în forma în care apăreau la autorii acestora.

Ulterior, postarea lui Victor Ponta a fost ștearsă de pe rețelele de socializare și înlocuită de această dată cu un text original al acestuia, prin care se scuză într-un mod penibil pentru eroarea comisă. (Vezi foto nr.2 de mai sus)

Nu este prima dată însă când fostul premier plagiază, după ce în vara acestui an, Victor Ponta a rămas fără titlul de doctor. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv cererea prin care acesta solicita anularea ordinului dat de Ministrului Educației în 2016, prin care i s-a retras această titulatură. Actualul președinte al partidului PRO România a rămas fără titlul de doctor, deoarece s-a confirmat că a plagiat în teza sa de doctorat.

Citește și VIDEO | Cine a fost Diego Armando Maradona. Cariera lui „El Pibe d’Oro”. De la performanțe, la consumul de droguri

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare