Dorința expresă pe care și-a pus-o Ionuț Radu de ziua lui: “Să fiu cel mai bun din lume”

ionut-radu-mirel-radoi

Portarul a împlinit 23 de ani pe 28 mai și are ambiția să ajungă în vârful ierarhiei goalkeeperilor din întreaga lume. 

Ionuț Radu are deja 51 de meciuri jucate în Serie A la o vârstă destul de fragedă. Iar portarul își așteaptă rândul una dintre echipe mari ale Europei. Inter este cea mai probabilă destinație.

„Ăsta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc şi să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare.

Niciodată nu se ştie ce va fi în fotbal. Eu am crescut la Inter şi îi datorez foarte mult Interului pentru ce am, pentru ce sunt şi aş vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei mie”, a declarat Ionuț Radu pentru Antena Sport.

ionut radu parma

Până atunci, Ionuț Radu așteaptă să debuteze pentru Parma, echipă la care a ajuns în această iarnă.

„Am început de o săptămână să facem antrenamente normale şi e mult mai bine decât mă aşteptam. Mă aşteptam să fie puţin mai greu la început, dar se pare că suntem în formă toată echipa.

Vom vedea ce va fi din vară. Trebuie să se ia şi o decizie de pe 30 încolo, că vor fi probleme cu contractele, cu împrumuturile. Mă gândesc să mă pregătesc foarte bine, să fiu din nou în forma în care eram înainte de începutul carantinei. Sunt optimist, nu văd niciun obstacol care să mă oprească să îmi ating obiectivul”, este sigur pe el fotbalistul de 23 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Gică Popescu și coșmarul pe care nu îl poate uita vreodată: “Tata s-a prăpădit și din cauza mea”