Dorinel Munteanu revine ca antrenor în Liga 1 la trei ani după experienţa avută în 2015 la Astra Giurgiu. Fostul internaţional a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna, unde are o misiune dificilă. Penultima în clasament, Concordia a pierdut ultimele trei meciuri la scor de neprezentare.

Dorinel este convins că poate redresa echipa după despărţirea de Ionuţ Badea. Noul antrenor a promis că disciplina şi unitatea de grup vor deveni cuvinte de ordine la Chiajna.

„Ştiţi foarte bine că la echipele la care am antrenat jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinaţi şi să dea totul pe teren. Şi atunci sunt prietenii mei. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău, se vor întâmpla lucruri pe care nu mi le doresc în momentul de faţă. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp vestiarul echipei să devină vedeta la Chiajna. Aşa că, încă un motiv, nu de îngrijorare, ci de gândire pentru jucători, că trebuie să fie uniţi. Dacă nu, au probleme” – a declarat Dorinel Munteanu la prezentarea oficială de la Chiajna.

Munteanu, în vârstă de 50 de ani, a confirmat că au mai existat discuţii pentru preluarea echipei în luna aprilie. Fostul mijlocaş al echipei naţionale visează chiar la un loc de play-off cu noua sa echipă. Dorinel Munteanu va debuta pe banca noii sale echipe sâmbătă. În etapa a noua din Liga 1, Chiajna va întâlni FC Botoşani în deplasare.

Titlul şi Supercupa, câştigate cu Oţelul Galaţi în 2011, sunt trofeele din palmaresul de antrenor al lui Dorinel Munteanu.