Dorin Rotariu a vorbit despre un transfer la Universitatea Craiova

Dorin Rotariu, jucător împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, a declarat că nu a discutat cu nimeni de la Universitatea Craiova despre un transfer în Bănie. Internaționalul român este dezamăgit că nu a ajuns la formația germană de ligă secundă Arminia Bielefeld.

Doar 77 de minute a bifat Rotariu în Eredivisie, dar a înscris în singurul meci în care a fost integralist, în Cupa Olandei.

Rotariu Alkmaar

În 2018, Dorin Rotariu a refuzat o ofertă din partea FCSB, spunând că nu vrea să revină în Liga 1.

Cu clubul din Germania au fost anumite situaţii, în ultimul moment, cu contractul. Perioada de transferuri a fost până la şase în Germania, iar eu la cinci eram încă la vizita medicală. În ultimul moment a căzut transferul, pentru că nu s-au înţeles cluburile. Eu semnasem totul. Era împrumut cu opţiune de cumpărare.

Deocamdată, nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost abordat. N-aş prea vrea să vorbesc, pentru că nu sunt discuţii cu cei de la Craiova şi nu vreau să îmi dau cu părerea. Dacă discutam, dacă erau negocieri, altfel stătea treaba. Eu mă gândesc la viitorul meu şi unde pot să joc. Aştept, mai mult nu prea am ce să fac“, a spus Dorin Rotariu la Telekom Sport.

2461 rotariu dorin

1 milion de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, care are 5 selecții și un gol la echipa națională de seniori.