Anul 2018 a fost unul negru pentru cel mai titrat club din Provincie. În familia celor de la UTA Arad a avut loc decesul lui Paul Flavius Popa, el fiind răpus de o boală grea.

În urmă cu două luni, fanii formației din Arad au fost în doliu după ce doi suporteri au decedat în urma unui accident de mașină. La doar 34 de ani, Paul Flavius Popa zis ”Popică” s-a stins în urma luptei pierdute cu boala pe care o avea. Tânărul era unul dintre cei mai înfocați fani ai ”Bătrânei Doamne”.

La câteva minute după ce am postat anunțul despre întâlnirea noastră de duminică, pe care am dorit s-o petrecem într-o notă mai optimistă, am aflat vestea decesului prietenului nostru Paul Flavius Popa. ”Popică” a urcat la ceruri, alături de Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, prietenii noștri care și-au găsit sfârșitul în acel cumplit accident…Profund îndurerați de plecarea prematură a celor trei, vă chemăm pe toți cei care aveți Bătrâna Doamnă în suflet la o întâlnire în familia suporterilor utiști, în aceeași zi la aceeași oră: duminică, 23 decembrie, ora 19.00, Old Lady’s Pub. Ne vom aduce aminte de cei trei, dar și de ceilalți prieteni care ne vor privi din cer. Dumnezeu să-i odihnească!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la Suporter Club UTA.

Citește și Doi suporteri ai echipei UTA au murit! Mașina în care se aflau a căzut de pe un pod

Citește și “Fotbalul ne leagă pe toți!” CEL MAI TRIST DERBY între Poli și UTA. Mesaje emoționante la Timișoara.