Doliu în sportul românesc! Unul dintre cei mai apreciați conducători din fotbal s-a stins din viață

Sportul românesc primește o nouă veste tristă, asta după ce unul dintre cei mai îndrăgiți conducători de fotbal din țară a decedat!

Fotbalul din România este nevoit să își ia din nou rămas bun de la unul dintre oamenii care au făcut cinste de-a lungul timpului acestui fenomen, primind astfel admirația din partea foarte multor persoane.

Fostul conducător al clubului Victoria Carei, dar și fost observator în cadrul AJF Satu Mare, Torok Zoltan, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Acesta era un om extrem de apreciat în zona Careiului, iar dispariția sa a întristat foarte multă lume.

torok zoltan 696x464 1

”E o veste tristă și un moment greu pentru noi cei care l-am cunoscut atât de bine aici la subcomisia de arbitri din Carei. Nu-mi vine să cred. A fost ca un tată pentru noi, arbitrii careieni”a mărturisit arbitrul Kovacs Szabolcs, potrivit gazetanord-vest.ro.

Torok Zoltan a fost de asemenea foarte mulți ani președintele subcomisiei de arbitrii de la Carei.

Asociația Județeană de Fotbal Satu Mare trece prin al doilea șoc în mai puțin de o săptămână, după ce antrenorul unei echipe locale, Silaghi Romeo, s-a stins din viață la doar 53 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Citește și Un fost jucător de la FCSB, critici dure pentru Hațegan și Colțescu: “În România este ceva obişnuit, m-a lovit în inimă!”